[In Danish] God Privatfest, Danmark

article.subHeader SOUNDBOKS - Not the speaker itself, but the people behind it.
soundboks on a bridge in copenhagen
This article is in Danish, but the message rings true to the entire SOUNDBOKS Community; as the host of a SOUNDBOKS party, you have a great responsibility. Please remember to take the necessary precautions to ensure a Corona-free party. The guide below is specific to Denmark as we’re in an odd situation of being allowed to socialize and have been for some time. Now, however, we're seeing an increase in Corona-infections and we want to help drive a responsibility agenda locally to ensure a better and more responsible time for SOUNDBOKS owners, their guests and their everyone else.
Det har været noget af en sommer. På mange måder har Danmark vist sig fra sin bedste side, og for en kort stund fik vi lov til at nyde den fantastiske sommer - sågar med Corona gemt lidt væk. Det havde vi brug for; for det var et langt og isoleret forår, og vi havde savnet hinanden. 
Desværre er Corona på vej frem igen; og det er især blandt os unge, at det går rigtig stærkt for tiden. Vi starter på studie, kommer tilbage i skole, og prøver generelt at få det sidste ud af den danske sommer og sol, som kan føles så kort. Det er forståeligt - men det er nu, at vi for alvor skal vise os fra vores stærke side, og vise en gang for alle, at ungdommen går forrest. 
For selvom vi kan føle os udødelige som unge, er Corona ligeglad. Omend dødeligheden er lav blandt unge, er der flere og flere bl.a. unge der rammes af senfølger, hvor de aldrig rigtig bliver raske - og vigtigst af alt, har vi et ansvar overfor de svageste i samfundet. Dem som er i risikogruppen; hvor Corona ikke kun er noget der sætter en stopper for det sociale liv, men noget som kan sætte en stopper for selve livet. 
Vi forstår godt, at mange af jer føler et behov for at ses og være sammen med jeres venner og familie. 
Så, for forhåbentligt at kunne spille en rolle i en fælles ansvarstagen, kommer vi her med en guide, der skal hjælpe dig til en Corona-fri fest. En fest, hvor du kan nyde musikken og dine venner uden at udsætte dig selv, dine gæster eller resten af befolkningen for fare. 

Step 0: Før du planlægger din fest

Vi giver for en kort stund ordet til Magnus Heunicke, vores kære sundhedsminister: 
‘’Private fester har været en driver i forhold til, at denne her epidemi er igen er voksende i Danmark.’’
‘’Hvis man havde forestillet sig en fest, som på alle måder var imod Sundhedsstyrelsens anbefalinger, vil jeg klart anbefale, at man overvejer kraftigt, om det ikke var tid til at udsætte den til en senere lejlighed’’
‘’Men hvis man kan leve op til retningslinjerne, kan man godt holde festen.’’
Så lad os sige det klart og tydeligt: overvej grundigt, om du skal holde din fest, eller om det ikke vil være en bedre og sjovere fest for alle, hvis du udsatte den. Herunder har vi gjort vores bedste for at lave en guide som skal gøre det muligt at holde en lige del fed og sikker fest. Men på trods af kyndig vejledning her, så bliver det altså bare ikke helt så sjovt som det bliver, når der engang er mere fri leg. 
Men, nogen gange er aflysningen ikke en mulighed (eller at foretrække) - og skal der være fest, så lad der være fest. Her kommer vores tips og tricks til, hvordan du lever op til de føromtalte retningslinjer.

Step 1: Før Festen

Du skal holde fest. Du befinder dig midt i en global pandemi. Ja, det betyder, at der er flere forbehold du skal tage. Det lyder måske tungt og kedeligt, men det behøver det ikke at være. Og den gode nyhed er, at den simple forberedelse giver den gode fest - og hey; ingen gider være kendt som ‘Super Sprederen’ blandt vennerne  de næste 10 år. Der findes langt mere flatterende kælenavne derude (‘Legendarisk Legende’ er en husfavorit). Her er måden, du sikrer dig et af dem på: 
MASSER AF ALKOHOL (NEJ, IKKE FRI BAR)
Som Søren Brostrøm (næsten) sagde det ‘’Alkohol er godt. Alkohol er sundt. Sundhedsstyrelsen går ind for alkohol.”. Omend det ikke var præcis de ord, der kom ud af vores allesammens Søren, så er vi faktisk ret overbeviste om, at han ville være enig. For alkohol er en essentiel del af en Corona-fri fest. Det er bare vigtigt, at det er af den rigtige slags -- nemlig den et godt stykke over de 80%. Og husk, at selvom den lugter af Tequila, så skal den altså ikke indenbords. Du kan blive blind af det (seriøst) og så er det pludseligt rigtig svært at holde afstand.
Du skal selvfølgelig have håndsprit til din fest, det siger sig selv. Afhængig af din boligsituation, kan der dog være yderligere steder, hvor du skal huske det. Isæt hvis du bor i lejlighed. Corona er en snedig fætter, og den kan holde sig i live i op til 72 timer på overflader som for eksempelt gelænderet i din opgang. Så husk en håndsprit til dine gæster ved indgangen til opgangen. Ellers har naboerne pludseligt mere at klage over end din tvivlsomme musiksmag.  
FESTEN OG GÆSTEN
Det eneste radioprogram, der føles som om, at det har kørt længere end Mads og Monopolet, har mange ting kørende for sig. En ting det dog ikke har kørende for sig i en Corona-tid er der, hvor man inviterer fremmede til fest. Det er nemlig vigtigt, at du holder dig til din nærmeste omgangskreds og kun omgås dem, du også er sammen med i hverdagen. 
Udover en stram kurs på gæstelisten, er her nogle gode huskeregler, når du skal invitere dine gæster:
Lav et Facebook event. På den måde har du kontaktoplysningerne på alle dine gæster, og kan orientere dem hurtigt, hvis nogen skulle begynde at vise symptomer efter festen. 
Giv klar besked. Fortæl dine gæster, at hvis nogen har været nær en, der er blevet testet positiv eller viser symptomer; så skal de blive væk.
Sørg for, at alle dine gæster installerer app’en Smittestop fra Sundhedsstyrelsen. Det sørger for, at de, og dermed dine gæster, får information hvis nogen de har været sammen med i dagene op til festen bliver konstateret positive. Hvis det skulle ske inden festen, skal gæsten, der har været udsat for smitte, blive væk. Og skulle de først finde ud af det efter festen, er det din pligt at fortælle det til alle gæster, så i kan blive testet. 
2 FESTER ER BEDRE END 1 FEST
Du skal huske, at selvom du er single and ready to mingle, så kan du ikke invitere alle dine Tinder-dates til festen. Der skal nemlig være minimum 4 m2 pr gæst. Så selvom du planlægger, at i skal være tætte senere på natten, må du ikke tvangsindlægge dine gæster til kinddans - der skal være godt med plads til alle. 
Det er selvfølgelig hamrende ærgerligt. Men se det fra den positive side: du kan bare holde to mindre fester i stedet for en, der er dobbelt så stor. Hallo, det kan alligevel noget det her Corona, hva! 
KRIDT BANEN OP
Noget af det vigtigste, når man skal holde fest er, at omgivelserne er klar. Tidligere handlede det primært om at gemme de dyre vaser væk, så de ikke røg i svinget, men når Corona til fest ikke kun handler om øl , så handler det om mere og andet end din skrøbelige vase. 
I din mission på ikke at blive kendt som 'Super Spreder', skal du nemlig sikre dig, at din bolig er Corona-sikret ved dine gæsters ankomst. Så der skal luftes ud og der skal gøres rent - med knofedt og med sprit. 
Udover det, skal du sørge for, at alle forstår præcis hvor linjen går - og hvad der er over stregen. Der skal nemlig holdes afstand, og det er dit ansvar som vært at kridte banen op, så den er sikker for alle; med 1 meters afstand. 
Det er også uhyre vigtigt, at når beatet kalder på, at i skal stille jeres flasker,og stille jeres drinks, og Kato brækker den ned, at i liiige husker på hvem der er ejer af hvilke drinks. Corona smitter nemt fra mund til mund og det er brandærgerligt, at det skal ske, når der ikke engang er kærlighed involveret. Vores top-tip: hop ned i dit lokale supermarked, køb nogle store kopper og smid et label på med hver enkelt gæsts navn. Så har alle deres helt egen kop. Det er miljøvenligt, billigt og så sikrer du, at der ikke bliver smittet. Fedt! 
Sidst, men ikke mindst, så husk at lige så lækkert det er med lidt snacks, så er det ikke tiden til en fælles chips-skål. Den slags er Corona-bomber og hører ingen steder hjemme i disse tider. I stedet anbefaler vi, at du køber små poser med snacks/chips, som hver enkelt gæst kan spise hver for sig.
Hold op, hvor er du klar til at holde en Corona-fri fest. Men dit ansvar fortsætter under festen.

Step 2: Så Er Der Fest! 

“Hold på håndsprit og mundbind, hvor skal jeg bare holde fest nu!” Klap lige hesten, kammerat. For nok ligger magien i opsætningen, men dine gæsters (ja, vores allesammens) sikkerhed, festens success og din snart foreliggende status som legendarisk legende er på ingen måde i hus endnu. For nok har du gjort dit forarbejde glimrende, men det er jo kun præventivt. Nu skal du sørge for, at din fest bliver en bragende success på den der lidt besynderlige, men også ret cool og mindeværdige Corona-venlige (fjendtlige, om du vil) facon. Her kommer et par gode råd til alt fra ‘høj-femmer-alternativer’ til nyklassiske festlege. 
EN FOR ALLE, ALLE FOR EN.
Gæsterne er på vej op af trappen eller ind af indkørslen og der er lagt op til et sammensurium af høje femmere og bjørnekram. Her er det vigtigt, at du slår tonen an. Læg op til Corona-venlige hilsner, der ikke bare viser, at her bliver der taget hensyn, men også “hey, ham/hende værten her er da egentlig meget grineren”. Der er mange forskellige skoler, når det kommer til at hilse på afstand, men må vi anbefale et klassisk buk/nej (stilet), et smæk af en super-lav-fod-femmer eller et af de mere alternative eksempler. Fantasien sætter grænser.
Nå, gæsterne er indlogerede og musik spiller. Det kører. Nu til den lidt kedelige, men uhyggeligt vigtige del af dit værtskab. De klassiske Corona-råd skal huskes. Spritdunkene står strategisk placeret rundt omkring og det skal udnyttes. Før an og gør et ekstra stort nummer ud af hver gang du spritter hænderne af -- måske i form af en slags tale eller fællesskål. Jo mere iøjnefaldende des bedre. På den måde går der lidt sport i at spritte sig af og ikke ned, hvilket jo er meget sjovt. Og så husk at lufte godt ud under festen, især hvis der bliver danset igennem -- men husk at skrue ned for musikken, når der luftes. Ellers bliver der altså luftet surt tilbage fra naboerne.
“ER DET EN LUKKET FEST?” JA.
Vi kender det allesammen, vennen eller veninden, der kommer op og spørger sødt “jeg har den her ven/veninde, som er på udkig efter en fest med sine venner/veninder og de spørger, om de ikke må kigge forbi her”. Her er det vigtigt at holde snuden lige i sporet og sige “det går simpelthen ikke -- tænk på, hvor vigtigt det er, at vi holder os i vores nærmeste cirkler og sørger for at smitten ikke bliver spredt ud til de svageste i samfundet” eller noget lidt mere funky som “spark mig over skinnebenet og kald mig Hilda, hvor ville jeg ønske, at de kunne komme, men det går simpelthen ikke den her gang”. Godt arbejde. Fokusér på at have en skøn fest med dine tætteste venner -- det er jo i virkeligheden ret sjældent, at det bare er jer sammen. 
HVAD SKAL VI LEGE?
Ingen fest uden leg. Til en social distancering-fest (kom endelig på et bedre navn inden du sender invitationen ud) virker det umiddelbart til, at alle de gode gamle lege og drukspil godt kan pakkes sammen. Beer pong er et kæmpe no-go og det samme er stoleleg eller ballondans (ja, vi snakker de helt store lege her). Men, hvad hvis vi fortalte dig, at der er mulighed for at få stablet mindst lige så gode (måske endda bedre) spil op? Her kommer i hvert fald et par bud:
1) Øl (...nu med handsker) Bowling
Samme opsætning som klassisk ølbowling, 2 mod 2, 1 dommer, osv... Du kender udmærket godt reglerne. Da det er indendørs, så overvej størrelsen på banen -- og bolden, hvis i kommer meget tæt på hinanden. En tennisbold kan vise sig at være guld værd. Og så husk på de følgende regler og forslag:
Hvis du bowler, har du handsker på. Og nej, det er ikke målmandshandsker, Mignolet, det er de lækre blå gummihandsker, som du mindst én gang har brugt til vandballon/ko-yver.
Ingen tigermis, ingen highfives (se længere oppe for alternative fejringer), ingen råben i munden på hinanden (hverken bogstaveligt- eller billedligt talt) og ingen dele-øl. Det har jo altid været lidt ulækkert.
Som alternativ til “Der kommer spyd!”, anbefaler vi “Der kommer vatpind!”, hvor det gælder om hurtigst at flyve op, spritte hænder af og flyve tilbage i stolen. 
2) Musik-Der-(ikke)-Smitter-Quiz 
Man går aldrig galt i byen med en god gang musikquiz. Du finder tilbage til de glemte klassikere, du får stillet konkurrence-sulten og så hygger du dig bare skide meget. Vi kan ikke tage æren for at have sammensat den her musikquiz, men den holder så meget, at vi synes du skal have den lige her. Og så overvej de her ting, når i skal quizze:
Spred jer ud, så i holder 1 meter mellem hver person, selv hvis i er inddelt i hold. 
I stedet for at have en lyd, som i skal råbe, når i kan svaret, så find på et råbe-frit signal. Kast dit mundbind op i luften, klap så højt du kan, rejs dig hurtigt op eller sid klar med en lille lampe, du kan tænde hurtigt. Så er det også meget nemmere at se, hvem der er hurtigst og undgå VAR-lignende situationer.
3) Shuffle Spillelisten
En lettere undervurderet Corona-fjende er telefonen, der er koblet til anlægget. Ja, den med den smadrede skærm. Vores telefoner er bakteriebomber uden lige og det er derfor alfa omega, at DJ-tjansen ikke går på runde rent fysisk. Men hvad hvis den ikke behøver gå fysisk på runde? Hvad hvis der findes en måde at få alles musikønsker opfyldt samtidig med en enkelt telefon og en enkelt DJ? Ja, du gættede rigtig, vi har et bud på en løsning. Den kommer her:
Opret en spilleliste (Spotify, Apple Music, vi er sådan set ligeglade med, hvad i foretrækker).
Del din spilleliste ud i jeres Facebook event før festen og bed folk tilføje 10 sange hver.
Sæt den på shuffle. 
Hvis (når) folk begynder at klage over sangen, der spiller og vil høre en specifik sang, så bruger du det klassiske DJ-trick, hvor du nikker, smiler og siger “det kommer lige om lidt” med et glimt i øjet. Før eller siden har du ret -- og folk glemmer hurtigt, at de var utilfredse. Tro os.

Step 3: Efterfesten

Selvom tiden flyver, som var du i en Nolan-film og du vågner op mere forvirret end da du gik ud af biografen efter at have set Tenet, så har du også et ansvar dagen derpå. Hvis ikke fremtidens generationer skal hjemsøge os, skal vi nemlig have stoppet den her smitte; og der kommer dit 'efter festen' ansvar ind i billedet.
KRIDT BANEN NED
Der er intet værre end lugten af Øl eller Vodka/Red Bull (okay, Karloff og X-ray) dagen derpå - og for at være ærlig, så lugter du nok også lidt selv. Så er det heldigt, at den første aktivitet du skal gennemføre efter din fest, er at lufte ud, og derefter gøre grundigt rent. Så får du fjernet alt Coronaen fra din lejlighed -- både ølresterne og virussen. 
Apropos ølrester så er det brandvigtigt, at selvom det kan være fristende at gemme den halve Smirnoff (okay, Karloff) som dine gæster har efterladt til morgendagens fest, så hæld den ud. Du hørte rigtigt. Hæld den ud. Du ved ikke, hvem der har haft sine restylane-fyldte læber på den slambert, og igen, hvis Corona endelig skal smitte via mundvand, så er det altså ærgerligt, at det er din gode vens og ikke din flirt. 
MAGIEN LIGGER I OPFØLGNINGEN, IKKE I LUFTEN
Hvis du efter festen har fået en snert af, at der ikke kun har været magi i luften, men også Corona, er det enormt vigtigt, at du viser ansvar. Det kan jo ske, at du kommer til at blæse på fornuften, men selvom du tænker ‘’der skete jo ingenting til festen’’, så er det vigtigt at du forklarer mig, før vi render hver vores vej - præcis hvad det er der sker i dig. (Ja, det er en sangreference, look it up.)
Hvis du mærker hovedpine, feber, hals/lungeproblemer eller hører at en anden gæst gør, så skal du sørge for at informere alle gæsterne fra festen, og i skal sørge for at blive testet - med det samme. Selvom Drake har sagt på Instagram at det er vildt nederen at blive testet, så er det altså ikke så slemt - og det tager ingen tid - skynd dig ind og book en tid på sundhed.dk.
Til sidst vil vi bare minde om en ting. Selvom festen skal være sjov, og den her tekst er skrevet med et glimt i øjet, er det her ikke for sjov. Den anden bølge er i fuld sving, og det er kun hvis vi i alle sammen i fællesskab tager ansvar for at stoppe smitten, at vi kan få den under kontrol igen. 
Løsningerne findes. Men kun i fællesskab finder vi dem. 

article.authorProfile.title

SOUNDBOKS is the world's first and only Bluetooth Performance Speaker. Beautifully loud, wirelessly pairable, amazingly durable, surprisingly lightweight and the only wireless speaker with a swappable battery.

article.relatedPosts.title.morePostsIn

global.productCategory.title

SOUNDBOKS (Gen. 3) in sand

Cleaning the SOUNDBOKS Bluetooth Speaker

We’ve written up some SOUNDBOKS-approved ways to clean your Bluetooth speaker.
author
author
SOUNDBOKS
SOUNDBOKS in an indoor party environment

The Best Bluetooth speakers of 2021

The list is here—we’ve mapped out the most durable, loudest and best Bluetooth speakers in 2021.
author
author
SOUNDBOKS
SOUNDBOKS Artist Edition designed by LA-based illustrator Zack Rosebrugh

SOUNDBOKS × ZACK ROSEBRUGH GRILL

We have a brand new US limited Artist Edition grill dropping on June 1st for you to upgrade the design of your SOUNDBOKS.
author
author
SOUNDBOKS
SOUNDBOKS bluetooth speaker at a party

The secret to SOUNDBOKS Sound Quality

SOUNDBOKS is more than just a loud speaker. Read everything about the SOUNDBOKS sound quality.
author
author
SOUNDBOKS
SOUNDBOKS product image in front of white background

What is the SOUNDBOKS made of?

Digging into the details of how the speaker is constructed and where it is produced.
author
author
SOUNDBOKS
SOUNDBOKS being walked down a pier

Is the SOUNDBOKS waterproof?

A common question that comes our way is whether or not the SOUNDBOKS is a waterproof Bluetooth speaker. Let's get into it.
author
author
SOUNDBOKS
SOUNDBOKS speaker in cozy home environment

Same same but ever so slightly different

We will slowly be fading out our old product names and introducing new names throughout the spring.
author
author
SOUNDBOKS
SOUNDBOKS DJ setup

(DE)SOUNDBOKS Lautstärke-Watt vs Dezibel

Zwei der am häufigsten gestellten Fragen sind, warum die SOUNDBOKS so wenig Watt hat & warum wir in Dezibel statt in Watt messen.
author
author
SOUNDBOKS
SOUNDBOKS DJ Set with 2 SOUNDBOKS speakers

SOUNDBOKS volume - Watts vs Decibels

Why the SOUNDBOKS has such low watts and why we measure in decibels instead of in watts
author
author
SOUNDBOKS
George F. Baker III with his limited Artist Edition SOUNDBOKS

SOUNDBOKS × GEORGE F. BAKER III

American illustrator and muralist George F. Baker III’s work is as colorful as it is joyous.
author
author
SOUNDBOKS
Adjusting the EQ in the SOUNDBOKS App

SOUNDBOKS APP - CUSTOM EQ MODES

The SOUNDBOKS Custom EQ is a six-band EQ and the app allows you to tweak these bands in order to change the frequency response.
author
author
SOUNDBOKS
Two SOUNDBOKS in the sun

Under the Hood of the SOUNDBOKS (Gen. 3)

Looking at the SOUNDBOKS, the sleek exterior might fool you into thinking there isn’t much going on underneath. But you’d be wrong
author
author
SOUNDBOKS
SOUNDBOKS App on an iPhone on top of the SOUNDBOKS

(DE) Hol’ mehr aus Deiner SOUNDBOKS

Hast Du Dir jemals mehr von Deinem Bluetooth-Lautsprecher gewünscht? Dann haben wir die richtige App für Dich.
author
author
SOUNDBOKS
Teufel Rockster, the New SOUNDBOKS,  Teufel Rockster Air

(DE) SOUNDBOKS vs Teufel Rockster Air

Es ist Zeit herauszufinden, was diese beiden außergewöhnlichen Lautsprecher voneinander unterscheidet.
author
author
SOUNDBOKS
Teufel Rockster, the SOUNDBOKS (Gen. 3),  Teufel Rockster Air

(DE) SOUNDBOKS vs Teufel Rockster

Wir werfen einen Blick darauf, wie die SOUNDBOKS (Gen. 3) im Vergleich zum Teufel Rockster dasteht.
author
author
SOUNDBOKS
SOUNDBOKS vs Teufel picture

SOUNDBOKS vs Teufel

Check out how the SOUNDBOKS compares with the Teufel Rockster and Rockster Air
author
author
SOUNDBOKS
SOUNDKLUB on an Iphone

Welcome to the SOUNDKLUB

So, what’s in it for you?
author
author
SOUNDBOKS
SOUNDBOKS Product Development Team

From App to Z

We have checked in with the Development team to show you how we turn crazy ideas into functional features
author
author
SOUNDBOKS
SOUNDBOKS in a portable DJ Setup

SOUNDBOKS as a portable DJ setup

Some tips on how to make your SOUNDBOKS even more versatile
author
author
SOUNDBOKS
SOUNDBOKS speaker with battery power bank backpack and microphone

SOUNDBOKS Performance Bundles

Get the most out of your SOUNDBOKS
author
author
SOUNDBOKS
SOUNDBOKS Black Friday Ad, SOUNDBOKS with a black background

Orange, White & Black Friday

We are giving you a whole week of savings, extras, and fun all around.
author
author
SOUNDBOKS
SOUNDBOKS App on an iPhone on top of the SOUNDBOKS

The Most SOUNDBOKS to Ever SOUNDBOKS?

The latest SOUNDBOKS app gives us SOUNDKLUB–and the most SOUNDBOKS that could ever fit inside your SOUNDBOKS. Get it December 15.
author
author
SOUNDBOKS
Jess Ebsworth with her limited Artist Edition SOUNDBOKS

SOUNDBOKS × JESS EBSWORTH GRILL

Born and raised in East London, 27-year-old illustrator Jess Ebsworth is the designer of the November Artist Edition Grill
author
author
SOUNDBOKS
Pippa Toole with her limited Artist Edition SOUNDBOKS

SOUNDBOKS × PIPPA TOOLE GRILL

UK illustrator Pippa Toole has graced us with a sweet new Artist Edition grill
author
author
SOUNDBOKS
The New SOUNDBOKS Martian Edition in front of an outer space background

Limited Edition Colorway: Martian

The brand new Martian colorway was created for SOUNDBOKS lovers who want to explore new galaxies - wherever that might be.
author
author
SOUNDBOKS
Beta test imaging of SOUNDBOKS App

Come and Join the SOUNDKLUB

For months, our developers have been working on a new challenge and it’s finally time for us to share the results with you.
author
author
SOUNDBOKS
SOUNDBOKS speaker with accessories

Brand New SOUNDBOKS Accessories

We have spent the last few months working on a new range of accessories that will take your SOUNDBOKS to a whole new level.
author
author
SOUNDBOKS
Screenshot of the SOUNDBOKS APP

We Built the Speaker | Pt. 6, The App

Getting the prototype app up and running was no small feat for the SOUNDBOKS (Gen.3), formerly The New SOUNDBOKS.
author
author
SOUNDBOKS, starring David
Floating SOUNDBOKS

We Built the Speaker | Pt. 5, The Power

Loudness, battery life, and portability are what make up the heart and soul of the SOUNDBOKS (Gen. 3), formerly The New SOUNDBOKS.
author
author
SOUNDBOKS, starring Anton
People listening to music from a SOUNDBOKS by the ocean

We Built the Speaker | Pt. 4, The Sound

When we started developing the SOUNDBOKS (Gen. 3) we knew that the sound was something that could set us apart.
author
author
SOUNDBOKS, starring Mehrzad
SOUNDBOKS speaker on a rock by the ocean

We Built the Speaker | Pt. 3, The Tech

To find the right balance for the SOUNDBOKS (Gen.3), we put our main focus on technology straight from the get-go.
author
author
SOUNDBOKS, starring Anton
SOUNDBOKS speaker with skyline

We Built the Speaker | Pt. 2, The Design

How we designed the SOUNDBOKS (Gen. 3), formerly The New SOUNDBOKS, and created something greater that stands the test of time.
author
author
SOUNDBOKS, starring Alfred
SOUNDBOKS (Gen. 3) Bluetooth Speaker in front of a mountain

We Built the Speaker | Pt. 1

The third generation of SOUNDBOKS has changed our world and taken everything we do to a whole new level.
author
author
SOUNDBOKS, starring Jesper & Christoffer
 man sitting on a chair with a coffee cup next to a limited edition artist grill soundboks

SOUNDBOKS × DANIEL TRIENDL GRILL

Austrian multidisciplinary artist Daniel Triendl has created the next Limited Artist Edition just for you.
author
author
SOUNDBOKS
picutre of something

[In Danish] En Besked fra Politiet

Direkte fra Politiet kommer her nogle opfordringer samt seneste nye om beslaglæggelse af SOUNDBOKS og dertilhørende bøder.
author
author
SOUNDBOKS
soundboks on a bridge in copenhagen

[In Danish] God Privatfest, Danmark

Her kommer vores guide til en Corona-fri privatfest. Lad os, de danske unge, vise, hvordan vi tager ansvar.
author
author
SOUNDBOKS
SOUNDBOKS bluetooth speaker

Keeping Your SOUNDBOKS Safe

We’ve made a list of 5 easy and budget-friendly tricks to help keep your SOUNDBOKS from unexpectedly finding a new home.
author
author
SOUNDBOKS
 Anna Eisenhauer surrounded by her artwork

SOUNDBOKS × ANNA T-IRON GRILL

A brand new limited Artist Edition SOUNDBOKS Grill
author
author
SOUNDBOKS, starring Anna T-Iron
four people in front of a van with their soundboks

[In Danish] God Fest, Danmark

Her er en guide, nogle opfordringer og et par tips, der kan hjælpe dig til god fest-karma i Danmark.
author
author
SOUNDBOKS
Johan Buchler with limited edition artist grill in white with red lightning bolt

SOUNDBOKS × JOHAN BÜCHLER GRILL

For the rest of the year, on the first Tuesday of every month, we will be dropping our brand new Limited Edition Artist Grills.
author
author
SOUNDBOKS, starring Johan Büchler
New SOUNDBOKS with orange black and white grills

The SOUNDBOKS (Gen. 3) Grills

Here’s a quick rundown of what powder coating is and why it is stronger and longer lasting than any other coating techniques.
author
author
SOUNDBOKS, starring Alfred
new soundboks customized in blue with hydrodipping

Customize: Hydrodipping

A guide to help you get that gnarly sought-after marbled finish on your speaker grill. It's easy. Here's how.
author
author
SOUNDBOKS
soundboks 2 customized in yellow

Customize: Painting the Grill

There’s a reason why the SOUNDBOKS is and always has been so sleek in its design - we want to leave room for creativity.
author
author
SOUNDBOKS, starring Mathias
customized soundboks with blue led lights

Customize: Adding LED Lights

There’s nothing worse than a party with crappy lighting - that’s probably something we can all agree on. See here how to add LEDs.
author
author
SOUNDBOKS, starring Vitus & Kristian
customized SOUNDBOKS with foil

Customize: Adding Foil

Foiling is an easy way of changing the look of your SOUNDBOKS. The possibilities are endless. Here's how to foil like a pro.
author
author
SOUNDBOKS

global.footer.ctaTitle

global.footer.ctaLink.

United States
United States
English